Zbuloni ofertat në EasyPay nga Digitalb! Deri në 7,550 lekë ulje!

Digitalb hedh në treg ofertën më të re! Ulje ekstreme të çmimeve. Oferta është e aplikushme vetëm për abonimet 12 mujore në paketat:

  • Familjare (Tokësore/Satelitore)
  • Premium (Tokësore/Satelitore)

Kjo ofertë është e aplikueshme për abonentët e rinj dhe ekzistues.

Drejtohuni tek pika më e afërt EasyPay ose kryeni abonimin tuaj direkt nga aplikacioni EasyPay, në Android, ose iOS për të përfituar ofertën.

Zgjidh një nga 4 ofertat e Digitalb me një super ulje deri në 7,550 lekë.

Posted in: