E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë me EasyPay

Dëshirojmë t’ju informojmë që nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë.

Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay në kohë reale, ose fizikisht në një nga pikat tona të shitjes!

Të gjithë qytetarët e Krujës kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë  t’i paguajnë pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka më nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

Posted in: