Rage of the Rampage, festivali i parë i muzikës elektronike në Shqipëri

Rage of the Rampage, festivali i parë i muzikës elektronike në Shqipëri, vjen në datën 20 Dhjetor, në Parkun Olimpik, Tiranë.

Artistë të mirënjohur do të na bashkohen nga Gjermania, Spanja, Austria, Maqedonia, Kosova e Shqipëria, artistë të cilët kanë performuar në skenat e Tomorrowland dhe Untold Festival krah emrave të suksesshëm si Martin Garrix, Tiësto, etj.

Njihuni me line up-in e plotë:
Blinders | Galoski | Daniel Rosty | 2FREAKZ | Jordi Sans | Ampov | CryJaxx | ERØSxNANI | Dj Caboo

Nga dita e sotme, EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online për koncertin “Rage of the Rampage“. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online në Shqipëri.

Bëhuni pjesë e një mbrëmjeje unike Rage of the Rampageduke blerë biletën tuaj tani nëpërmjet një prej opsioneve të më poshtme, ku  gjithashtu do të gjeni informacion mbi çmimin e biletave:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay. ticket.easypay.al
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj.  ticket.easypay.al
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në bit.ly/epbileta

Për më shumë vizitoni: ticket.easypay.al

Posted in: