Oferta e disbursimeve EasyPay – Iute Credit

Këto festa, komisionet e disbursimit të kredive Iute Credit në pikat EasyPay mund t’i kryeni me gjysmë çmimi! Oferta përfitohet në të gjitha pikat e shitjes EasyPay të autorizuara për shërbimin e disbursimit të kredive Iute Credit. Fushata zgjat deri në 31 Janar 2020.

Listën e komisioneve gjatë kohëzgjatjes së ofertës mund ta gjeni më poshtë:

Disbursime me IuteCredit Albania (Lekë)
Vlera minimale Vlera maksimale Vlera e komisionit
0 20,000 200
20,001 30,000 200
30,001 70,000 300
70,001 100,000 300
100,001 200,000 300
200,001 500,000 300

Komisionet para ofertës mund t’i gjeni në faqen ku reklamohen Tarifat dhe Limitet.

Posted in: