Intervista e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN

Impakti pozitiv i krizës, mundësitë dhe ndryshimet që solli koronavirusi. Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të znj. Linda Shomo CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN.

Znj.Linda Shomo shprehet për A2CNN: “Kompani financiare teknologjike në botë, por edhe në Shqipëri, siç është rasti i EasyPay, kanë punuar fort për të ofruar zgjidhje me efektive që i përgjigjen nevojave të konsumatorëve shqiptarë në situata të jashtëzakonshme.

Përfaqësues të skuadrës EasyPay shprehen se është e rëndësishme që n8ë momente të vështira, konsumatorët të kenë mundësi të kryejne pagesat e nevojshme sa më lehtë, për veten dhe të afërmit e tyre – pikërisht ajo çfarë mundësohet me anë të platformës së tyre, aplikacionit EasyPay.”

Posted in: