Ndiqni Webinar-in e parë për “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në Webinar-in “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” organizuar nga Erion Nako, CEO i Protik, krahas Gentjan Zota, CEO i Greenleaf dhe Arben Malasi, CEO i Symmetric Group.

Të ftuarit prezantuan sipërmarrjet e tyre inovatore në tregun Shqiptar e më gjërë, ku diskutuan gjatë për oportunitet dhe sfidat që po përballet biznesi i tyre sidomos në këtë kohë të jashtëzakonshme Covid-19.

Për të gjithë ata që nuk patën mundësi të ishin pjesë, ju ftojmë ta ndiqni në videon më poshtë:

 

Posted in: