EasyTransfer, shërbimi më i ri i transfertave të parave në aplikacionin EasyPay

EasyPay prezanton shërbimin më të ri të transfertave të parave elektronike, i cili komercialisht do të njihet me emrin EasyTransfer”.

Nëpërmjet këtij shërbimi, të gjithë klientët EasyPay do të përfitojnë:

  • Transferta të shpejta e të thjeshta parash, pa kosto shtesë;
  • Komision 0 për transfertat nga një klient EasyPay në tjetrin;
  • Kryerje pagesash në portofolin e gjerë të shërbimeve EasyPay;
  • Tërheqje fondesh në një nga 450 pikat EasyPay, në të gjithë Shqipërinë;
  • Zgjidhje për bizneset e vogla.

Ardit Mero, Drejtori i Zhvillimit të Biznesit në EasyPay shprehet se shërbimi i transfertave lokale të parave, nga një individ në tjetrin, është ndër shërbimet më të rëndësishme për EasyPay që po prezantohen pikërisht në vitin e 10-të të veprimtarisë së kompanisë në treg.

Ndërkohë, themeluesja dhe CEO e EasyPay, Znj. Linda Shomo është mjaft optimiste  për këtë shërbim të ri dhe potencialin e tij në tregun tonë. Transfertat peer to peer (P2P) do të ketë një përdorim të gjerë duke qenë se edhe ideimi i tyre erdhi si pasojë e vetë nevojës dhe kërkesës së bizneseve dhe klientit fundor.

EasyTransfer ka gjithshka për t’ju nxitur ta përdorni shërbimin menjëherë: shpejtësi, thjeshtësi në përdorim, siguri dhe vlerë për këdo që dëshiron të dërgojë para elektronike nga celulari i tij.

Transfero para kudo në Shqipëri në moment, me EasyTransfer!

Posted in: