Agjentët

Bëhu agjent EasyPay!

A e dini se numri i agjentëve të shitjes EasyPay ka arritur në 320!  Vazhdon të rritet dita ditës dhe jo vetëm në Tiranë, por në shumë qytete të tjera.

Ju keni gjithçka, eksperiencën e duhur, klientët tuaj, mendo dhe vepro si tregtar i vërtetë, zgjero numrin e shërbimeve, bëhu agjent.

 Pse duhet të bëhesh agjent EasyPay?

  • Rrisni  numrin e shërbimeve që i ofroni klientëve tuaj ekzistues dhe bëni klientë të rinj;
  • Duke marrë komision për çdo pagesë, krijoni më shumë të ardhura dhe pa kosto shtesë;
  • Ndihmoni në promovimin e teknologjisë së pagesave online për t’u shërbyer klientëve tuaj në kohë reale dhe me siguri maksimale.

Nëse do t’i bashkohesh komunitetit të agjentëve të shitjes EasyPay,  kontakto me ekpertët tanë të shitjes tek sales@easypay.al ku do t’ju asistojnë në këtë proces dhe do t’ju njohin me kriteret e aplikimit.

Mbani parasysh që statusi Agjent Shitjesh është subjekt aprovimi nga EasyPay!

Behu agjent