Mediat

 • Paguaj Taksat e Bashkise Tirane me EasyPay

  EasyPay vazhdon të zgjerojë bashkëpunimin me Bashkinë e Tiranës duke mundësuar pagesën për Taksat e Bashkisë Tiranë nëpërmjet rrjetit të Agjentëve EasyPay. Risi e këtij shërbimit të DPTTV (Drejtorisë së Përgjithshme të Taksave dhe Tarifave Vendore) është fakti që për herë të parë në Shqipëri, taksat mund të paguhen në kohë reale në një institucion financiar […]

 • EasyPay kompania e parë Shqiptare në European FinTech Awards 2017!

  EasyPay bëhet kompania e parë Shqiptare që nominohet në European FinTech Awards 2017! European FinTech Awards është një event i përvitshëm ndërkombëtar që vlerëson të gjitha institucionet më të mira financiare teknologjike (FinTech) në Europë. Kompanitë nominohen nga përdorues dhe eskpertë të fushës, duke e bërë keshtu procesin e selektimit dhe nominimit sa më të […]

 • Partneri i EasyPay, Ria fiton çmimin ”Kompania më e besueshme për Transfertat e parave”

    Ripostuar dhe përshtatur: http://theriablog.com/2017/07/19/ria-wins-award-for-most-reliable-money-transfer-company/ Partneri i EasyPay, Ria fiton çmimin ”Kompania më e besueshme për Transfertat e parave” në Britani të Madhe. Ky cmim i akorduar nga Weekly Desh, njeh  dedikimin e Ria për të mundësuar shërbim të besueshëm dhe të sigurtë tek mijëra njerëz përdorues të këtij shërbimi cdo muaj. Drejtoresha e Ria për Britaninë e […]

 • EasyPay mundesues i blerjes online te biletave te Turtle Fest

  Kete vit, per here te pare, EasyPay mundeson biletat online dhe ne pikat tona te shitjen ne Tirane, Durres, Shkoder, Fier, Vlore, Sarande dhe Korce. Turtle Fest hyn në edicionin e tij të 6-të ne nje nga perlat e jugut te Shqiperise si një histori e konsoliduar suksesi, një realitet artistik dhe kulturor gjithnjë në zhvillim, […]

 • ”Si do te paguajme ne 2020?” Infocom World Albania 8

  Infocom Albania publikoi online per here te 5 revisten Infocom. Pjese e ketij publikimi ishte dhe shkrimi nga CEO EasyPay reth temes se pagesave digjitale me titull ”Si do te paguajme ne 2020”? Artikulli eshte nje pasqyrim i shkruar i fjalimit te EasyPay gjate konferences vjetore te Infocom qe u organizua ne 5 Prill 2017 ne […]