Mediat

 • Pasagjer me EasyPay në konferencën Money20/20 2017 Kopenhagen

  EasyPay morri pjesë për herë te parë në konferencën Money20/20 Europe në Copenhagen, krahas kompanive më të mëdha ndërkombëtare si Google, AirBnB, Western Union, Silicon Valley Bank, Citi Ventures, PayKey, Skrill etj. Money20/20 organizon konferencën më të madhe në botë ku sjell së bashku kompanitë në fushën e pagesave, transfertave të parave, shërbimeve të marketingut, konsulencës etj. Me mbi […]

 • EasyPay si nje institucion financiar per pagesat dhe transfertat ne diten e MSME

  Sot në 27 Qershor 2017, mbarë botën festohet për herë të parë Dita Ndërkombëtare e Ndërmarrjeve Mikro, të Vogla dhe te Mesme. Në shumë vende në zhvillim, këto ndërmarrje janë shtylla e ekonomise lokale, duke mundësuar pagesat e miliona punonjësish. Sipas të dhënave të Këshillit Ndërkombëtar për Bizneset e Vogla (ICSB), ndërmarrjet formale dhe informale, […]

 • EasyPay në mediat ndërkombëtare | The Paypers |

  EasyPay merr pjesë për herë të parë në një konferencë të tillë ndërkombëtare krahas mbi 4500 kompanive të tjera lokale dhe globale, duke përfshirë Western Union, Silicon Valley Bank, Citi Ventures, PayKey, Skrill e shumë të tjera. Në takimet e planifikuara vlen të përmenden ato me TransferTo, Skrill, PayKey etj si dhe intervista me disa […]

 • Parlamenti Rinor Europian – EasyPay suportues

    EasyPay suportoi konferencen e 10 te Parlamentit Rinor Europian të mbajtur në 18-23 Maj, në Vlorë. Rreth 150 pjesmarrës, të përzgjedhur erdhën sëbashku për të ndërtuar, diskutuar dhe miratuar rezoluta që më pas do të ndiqen në jenë pjesë e axhendës së vitit në vijim. European Youth Parliament është një organizim rinor i cili organizon […]

 • Capital Invest viziton EasyPay

    Në 22 Maj patëm disa vizitorë, miq të mirë në zyrat e reja të EasyPay. Capital Invest Sh.p.k, institucioni financiar që operon prej disa vitesh në Kosovë ofron shërbime si: pagesa, transferta parash e këmbime valutore. Po ashtu si EasyPay, edhe Capital Invest është partner i RIA financial. Ria Money Transfer është një nga kompanitë […]