Te rejat

 • Ritfolk Reunion – Rikthim surprizë në muzikë i grupit lengjendar “Ritfolk”

  Një rikthim surprizë mbas gati dy dekadash i një ndër grupeve më të pëlqyera të viteve ’90, grupit Ritfolk (Altin Goci dhe Saimir Braho). Më 8 Qershor tek Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse Tiranë, Ritfolk, mirëpret të gjithë dashamirësit e muzikës së tyre për të ndarë me ata momente emocioni, dashurie dhe nostalgjie!   Ritfolk është […]

 • Jeni gati për Turtle Fest 8 edhe këtë vit? Bileta ndodhet vetëm një clik larg

  Kemi kënaqësinë të prezantojmë për të tretin vit radhazi biletat edicionit të 8 të  Turtle Fest mundësuar nga EasyPay ekskluzivisht online në turtle-fest.com ose në të gjitha pikat e shitjes në Shqipëri: bit.ly/epbileta Në datat 26, 27, 28 Korrik ju presim të krijojmë sëbashku emocione dhe kujtime të reja në natyrën e jashtëzakonshme të shtëpisë sonë të përvitshme, Drimadhesit.- Një ftesë […]

 • Shërbimi më i ri në EasyPay – Ujësjellës Kanalizime Shkodër

  Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare, për t’ju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin. Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Shkodër  mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona. Për të gjithë klientët tanë të cilët kryejnë pagesat e […]

 • EasyPay pjesëmarrëse në EU4Tech Investment Forum 2019

  Javën e kaluar morëm pjesë në finalizimin e EU4Tech Investor Readiness Programme, si një nga kompanitë e përzgjedhura nga Ballkani Perëndimor. Patëm mundësinë të prezantonim EasyPay përpara investitorëve nga i gjithë rajoni dhe të merrnim feedback pozitiv nga të gjithë pjesëmarrësit.     Çfarë është EU4Tech Investment Forum? EU4Tech Investment Forum është një forum i […]

 • Ujësjellës Kanalizime Lushnje i bashkohet Komunitetit EasyPay

  Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare, për t’ju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin. Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Lushnje mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona. Të gjithë qytetarët e Lushnjes kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës […]

 • UNUM Festival, festivali më i ri House dhe Techno prezantohet në Shqipëri

  UNUM Festival është festivali më i ri House dhe Techno që prezantohet në Shqipëri në 2019 gjatë datave 31 Maj – 3 Qershor, tek plazhi Rana e Hedhun në Shëngjin. Vendndodhja është pjesë e Rivierës Shqiptare, e përshkruar si “pamja e fundit e paprekur në Europë”. UNUM në latinisht do të thotë “NJË”, por kuptimi nuk […]