Te rejat

 • Blogu Color Our Lives shkruan mbi EasyPay nën titullin “Ngjyrat e Linda Shomo-s”

  Blogu Color Our Lives ka për qëllim të frymëzojë vajzat e sotme për t’u bërë lideret e nesërme. Synimi kryesor? Fuqizimi i grave dhe vajzave përmes shkëmbimit të përvojës, intervistave, tregimeve dhe diskutimeve. Krijimi i një komuniteti që i ndihmon femrat të shohin pikat e tyre të forta, të zhvillojnë vetë-besim, të bëhen udhëheqëse të […]

 • Ndiqni Webinar-in e parë për “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

  Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në Webinar-in “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” organizuar nga Erion Nako, CEO i Protik, krahas Gentjan Zota, CEO i Greenleaf dhe Arben Malasi, CEO i Symmetric Group. Të ftuarit prezantuan sipërmarrjet e tyre inovatore në tregun Shqiptar e […]

 • Intervista e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN

  Impakti pozitiv i krizës, mundësitë dhe ndryshimet që solli koronavirusi. Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të znj. Linda Shomo CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN. Znj.Linda Shomo shprehet për A2CNN: “Kompani financiare teknologjike në botë, por edhe në Shqipëri, siç është rasti i EasyPay, kanë punuar fort për të ofruar zgjidhje […]

 • Webinar – “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

  Jemi vërtet të lumtur të jemi pjesë e Webinar-it të parë dedikuar Fintech në Shqipëri. Webinari “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” do të zhvillohet ditën e Premte, datë 10 Prill nga ora 16:00-17:30. Panelistët nga ndërmarrjet shqiptare Fintech do të prezantojnë përvojën dhe njohuritë e tyre praktike për zbatimin e produkteve të […]

 • Balkan Web shkruan për EasyPay -“Boom i madh në pagesat elektronike gjatë Covid-19”

  Ju ftojmë të lexoni më poshtë një nga shkrimet e portalit më të madh të lajmeve në kohë reale Balkan Web për EasyPay: “Boom i madh në pagesat elektronike gjatë Covid-19, si t’i kryeni gjithë pagesat nga shtëpia”. “Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), cash mund të jetë faktor kontribues në përhapjen e COVID-19, ose […]

 • Pagesat elektronike në kohën e Coronavirus: Pse jeni më të mbrojtur?

  Kartmonedhat e parave janë njohur gjithmonë si mbartëse papastërtish nga kontakti i shumtë me duar njerëzish të ndryshëm, që jo gjithmonë janë të lara. Tashmë Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) po nxit përdorimin e metodave të tjera alternative si pagesat elektronike përkundrejt kartmonedhave. Kjo për të ngadalësuar përhapjen e COVID-19 ose Coronavirus. Kartmonedhat shkëmbehen rreth […]