Te rejat

 • Intervista e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN

  Impakti pozitiv i krizës, mundësitë dhe ndryshimet që solli koronavirusi. Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të znj. Linda Shomo CEO & Themeluese e EasyPay në televizionin A2CNN. Znj.Linda Shomo shprehet për A2CNN: “Kompani financiare teknologjike në botë, por edhe në Shqipëri, siç është rasti i EasyPay, kanë punuar fort për të ofruar zgjidhje […]

 • Webinar – “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

  Jemi vërtet të lumtur të jemi pjesë e Webinar-it të parë dedikuar Fintech në Shqipëri. Webinari “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” do të zhvillohet ditën e Premte, datë 10 Prill nga ora 16:00-17:30. Panelistët nga ndërmarrjet shqiptare Fintech do të prezantojnë përvojën dhe njohuritë e tyre praktike për zbatimin e produkteve të […]

 • Balkan Web shkruan për EasyPay -“Boom i madh në pagesat elektronike gjatë Covid-19”

  Ju ftojmë të lexoni më poshtë një nga shkrimet e portalit më të madh të lajmeve në kohë reale Balkan Web për EasyPay: “Boom i madh në pagesat elektronike gjatë Covid-19, si t’i kryeni gjithë pagesat nga shtëpia”. “Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), cash mund të jetë faktor kontribues në përhapjen e COVID-19, ose […]

 • Pagesat elektronike në kohën e Coronavirus: Pse jeni më të mbrojtur?

  Kartmonedhat e parave janë njohur gjithmonë si mbartëse papastërtish nga kontakti i shumtë me duar njerëzish të ndryshëm, që jo gjithmonë janë të lara. Tashmë Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) po nxit përdorimin e metodave të tjera alternative si pagesat elektronike përkundrejt kartmonedhave. Kjo për të ngadalësuar përhapjen e COVID-19 ose Coronavirus. Kartmonedhat shkëmbehen rreth […]

 • Këshilla sociale për situatën aktuale të “Coronavirus”

  Distancimi social nuk është izolim social Teknologjia është miku yt Teksa distancimi social dekurajon kontaktin fizik, veçanërisht në grupe të mëdha njerëzish, jetojmë në një epokë ku të qëndruarit në kontakt me njëri tjetrin është më e lehtë se asnjëherë. Telefononi rregullisht njerëzit tuaj të afërt. Përveç telefonatave, mendoni thirrjet me video, komunikime në chatet […]

 • Oferta “GJIGANTE” nga DigitAlb, përfitoje me EasyPay!

  Digitalb hedh në treg ofertën e fundit për muajin Shkurt 2020. Oferta 2-ditore në datat 28-29 Shkurt është inspiruar nga data 29 Shkurt. Duke qenë se kjo datë është një fenomen kalendarik që ndodh një herë në 4 vite, Digitalb surprizon abonentët e saj me një ofertë “GJIGANTE”. Në këtë kohë të veçantë edhe ulja […]