Te rejat

 • LendIt Fintech Europe 2019 – Linda Shomo e ftuar si folëse kryesore

  Më 26-27 Shtator u zhvillua konferenca LendIt Fintech Europe e cila këtë vit u mbajt në Londër. Linda Shomo, Themeluese dhe Ceo e EasyPay ishte e ftuar si një nga folëset në Konferencën LendIt Fintech. Znj. Shomo ishte pjesë e diskutimit në panelin kryesor “Cashless Societies: a Challenge for Financial Inclusion?’.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LendIt Fintech Europe, është […]

 • EFSE Finance in Motion – Linda Shomo e ftuar në panelin e diskutimit

  Më  19 Shtator u zhvillua në Beograd, EFSE Finance in Motion, ku EasyPay u përzgjodh me përfaqësimin e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese si pjesë e një prej paneleve të diskutimit. The European Fund for Southeast Europe (Fondi Evropian për Evropën Juglindore) siguron fonde të qëndrueshme për ndërmarrjet mikro dhe të vogla, duke i […]

 • Edicioni i II i Festivalit të Inovacionit – INN Fest 2019, 24 -25 Tetor

  Bëhuni pjesë e INN Fest 2019 dhe përjetoni të ardhmen inovative të Ballkanit Perëndimor. Innovation Festival është bërë konferenca më e madhe e teknologjisë në rajonin e Ballkanit, një treg i rëndësishëm teknologjik. INN Fest 2019 do të organizohet më datat 24-25 Tetor 2019 tek ArTurbina, në Tiranë. ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Bëhuni pjesë tani e INN […]

 • “Nën Yjet E Tiranës” rikthehet Alban Skënderaj, më 27 Shtator, tek Amfiteatri i Tiranës

  Pas kërkesave të shumta, një nga artistët më të dashur të publikut shqiptar, Alban Skënderaj rikthehet me një tjetër koncert fantastik ”Nën Yjet E Tiranës”, këtë herë në Amfiteatrin e Tiranës më  datë 27 Shtator. Alban Skënderaj shprehet plot entuziasëm për koncertin ”Nën Yjet E Tiranës”, duke ftuar të gjithë dashamirësit e muzikës së tij […]

 • “Rruga Drejt Suksesit” nga Vasil Naçi, në datat 8-10 Nëntor në EXPOCITY

  Pas sukseseve të mëparshme dhe kërkesave të shumta të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin me Agna Leadership Academy rikthehen më datë 8-10 Nëntor 2019 në EXPOCITY, me eventin “Rruga Drejt Suksesit”, ku biletat online janë mundësuar ekskluzivisht nga EasyPay. Tre […]

 • Trail Running Albania rikthehet me një garë fantastike vrapi në Voskopojë

  Ditën e Dielë, më datën 15 Shtator 2019 Trail Running Albania organizon edicionin e dytë të vrapimit malor (trail run) në malet e Voskopojës – The Wolf Trail /Shtegu i Ujkut. Por çfarë është vrapimi malor? Vrapimi Malor sjell një ndërthurje perfekte midis natyrës, vrapit dhe turizmit aktiv. Voskopoja është një ndër destinacionet më atraktive […]