Te rejat

 • Linda Shomo, anëtarja më e re e bordit të Innovation Nest

  Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay është anëtarja më e re e bordit të Innovation Nest, rrjetit të parë në Shqipëri me Business Angels nga i gjithë Ballkani që ka për synim mbështetjen e ideve të reja teknologjike në rajon. Më shumë rreth Innovation Nest: Innovation Nest është një Rrjet me Business Angels nga i gjithë Ballkani […]

 • Linda Shomo në ‘Argument’: Inovacioni është në radhë të parë mendësi!

  Mbrëmjen e së hënës Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay ishte e ftuar në emisionin ‘Argument’ në ScanTV për të ndarë mendimin dhe eksperiencën e saj lidhur me temën e trajtuar: “Sfida Shqiptare e Inovacionit”. Gjithashtu pjesë e panelit të diskutimit ishin të ftuar dhe Fabiola Duro, Drejtuese e Innovation Nest; Kushtrim Shala, […]

 • George Dalaras dhe banda e tij akustike, koncert në Tiranë

  Këngëtari i njohur grek, George Dalaras e priti me shumë kënaqësi ftesën e çmuar për koncertin, që do të organizohet nga “Connext”, mbështetet nga Ambasada Greke në Shqipëri dhe nga Bashkia e Tiranës i cili do të mbahet më 26 qershor në skenën e Amfiteatrit të ri, në Tiranë. George Dalaras, do të japë një […]

 • “Hapësira e Një Ëndrre” nga Alban Skënderaj, 19 Qershor në Prishtinë

  Alban Skenderaj vjen sërish me një koncert madhështor “Hapësira e Një Ëndrre”, këtë herë në Prishtinë – 19 Qershor, Salla 1 Tetori! Biletat mund t’i gjeni online me EasyPay në www.pentagrami.al ose tek pikat EasyPay të autorizuara për bileta: bit.ly/epbileta Një ënderr që bëhet realitet. Kemi shumë kohe që punojmë për këtë koncert dhe më në fund jemi të lumtur […]

 • Gëzuar 1 Qeshorin! Të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve me 0 komision!

  Në nder të festës së fëmijëve, të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve që paguhen nëpëmjet aplikacionit EasyPay, do të jenë me 0 komision! Oferta do të jetë e vlefshme përgjatë gjithë Qershorit, muajit të fëmijëve.   Pagesa direkt nga aplikacioni EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në […]

 • Tirana Photo Festival 2019, më 8-15 Tetor 2019, Muzeu Historik Kombëtar

  Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Tirana Photo Festival 2019, do të zhvillohet nga 8-15 Tetor 2019, tek Muzeu Historik Kombëtar në Tiranë. Një ftesë e ngrohtë për të gjithë të apasionuarit pas fotografisë : “Ne besojmë se gjithë fotografëve, dhe të apasionuarve të fotografisë […]