Uncategorized @sq

 • Limitet për Kryerjen e Transaksioneve nëpërmjet shërbimit EasyPay

  Limitet[1] për Kryerjen e Transaksioneve nëpërmjet shërbimit EasyPay: Përshkrimi (1) Vlera Maksimale Ditore e Mbushjeve të Llogarisë që mund të kryejë një Klient (2) Vlera Maksimale për një Transfertë (3) Vlera Maksimale  Vjetore e Mbushjeve të Llogarisë që mund të kryejë një Klient (4) Vlera Maksimale Ditore e të gjitha veprimeve për të gjitha shërbimet […]

 • Pozicion Vakant në Departamentin e Marketing në EasyPay

  Growth Marketing Specialist/Manager (sipas eksperiencës) Rreth EasyPay: EasyPay është një nga kompanitë FinTech kryesore në Shqipëri që prej 8 vjetësh. Ne jemi një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale që u japin mundësinë njerëzve të bëjnë pagesa brenda portofolit tonë të gjerë të shërbimeve lokale, duke kursyer kohë, para dhe duke rritur rehatinë. Klientët mund të kreditojnë […]

 • Tarifat e aplikuara tek klientët

  Tarifat e aplikuara tek klientët për pagesat sipas shërbimeve Përshkrimi Me llogarinë EasyPay Tek Agjentët EasyPay OSHEE 0 Lek 0 Lek UKT (Tiranë) 50 Lekë 40 Lekë UKF (Fier) 25 Lek 20 Lekë UKKO (Korçë) 50 Lekë 50 Lekë UKD (Durrës) 0 Lek 20 Lekë UKKA (Kavajë) 0 Lekë 0 Lekë UKHI (Himarë) 0 Lekë […]

 • Startup Live Tirana #7, mbështetur nga EasyPay

  Startup Live u zhvillua gjatë fundjavës 18 deri 20 Maj 2018. Si kompania më inovatore në metodat e pagesave në Shqipëri, EasyPay mbështeti dhe sponsorizoi sërish këtë event që organizohej nga Startup Live Tirana. Aktiviteti u zhvillua me fokus, prezantimin e projekteve dhe zbulimin e talenteve të reja në fushën e teknologjisë së informacionit, programim, […]

 • Eventet më ‘in’ të momentit!

  Eventet e momentit me EasyPay: Colour Day Festival është festivali më i madh veror, me gjenezë realizimi në Greqi, i cili shoqërohet nën tingujt e muzikës dhe efektit të pluhrave shumëngjyrësh. Biletat mund t’i blini këtu: http://pentagrami.al/colordayfestival/ Data: 12 Maj! Diva’s Show është një koncert recital i jashtëzakonshëm që mbledh Divat; Rovena Dilo, Irma Libohova, Eneda Tarifa dhe Besa […]