Uncategorized @sq

  • Rivendos fjalëkalimin e llogarisë EasyPay

    SI TË NDRYSHOJ FJALËKALIMIN NË VETËM PAK HAPA? Hyni në aplikacionin EasyPay dhe klikoni ‘Rivendos Fjalëkalimin’. Vendosni emrin e përdoruesit (username) dhe klikoni ‘Rivendos’. Një fjalëkalim i përkohshëm do të dërgohet në adresën tuaj të e-mailit. Kontrolloni adresën e emailit që vendosët dhe kopjoni fjalëkalimin e përkohshëm që ju është dërguar. Rikthehuni në aplikacionin EasyPay. […]

  • Kredito llogarinë EasyPay, shpejtë dhe sigurtë!

    Kredito llogarinë EasyPay me një nga mënyrat tona gjithëpërfshirëse, të lehta e të sigurta! Mënyrat: 1- E RE: Lidhni llogarinë tuaj bankare me EasyPay! Si ta lidhni llogarinë tuaj bankare me EasyPay? Zgjidhni një nga bankat që ne ofrojmë (momentalisht Union Bank dhe BKT) Në rast se zgjidhni Union Bank: Klikoni logon e Union Bank […]