Klientët

Pagesat bëhen shumë të thjeshta me EasyPay!

Ke ardhur në vendin e duhur për t’u regjistruar tek EasyPay. Nuk ka asnjë kosto regjistrimi, mirëmbajtje e rimbushje llogarie!

Është shumë e thjeshtë, shkarko falas aplikacionin EasyPay androidapplewindows-2 në celularin tënd dhe fillo paguaj faturat në pak minuta….

Para se të fillosh të shkarkosh aplikacionin, sigurohu që ke:

Nuk ke celular “smart”? Nuk ka problem, ju mund te regjistroheni nga kompjuteri . Shko tek  login.easypay.al/Login.aspx dhe krijo llogarinë EasyPay.

Nuk ke llogari bankare? Ka gjithmonë një zgjdhje, shko pranë agjentëve EasyPay dhe ata do të kujdesen për ty dhe pagesat që deshiron të kryesh. Kliko këtu  për të parë vendodhjen e agjentëve EasyPay.

Si të regjistrohesh?

Kliko këtu ,ndiq hapat me kujdes dhe do të jesh anëtar i komunitetit EasyPay sa hap e mbyll sytë.

Mos harro se ke dhe një hap tjetër përpara se të fillosh të paguash faturat mujore, të mbushësh llogarinë EasyPay!

Si të mbushësh llogarinë EasyPay?

Kliko këtu ,ndiq hapat me kujdes dhe llogaria juaj do jetë e mbushur. Kujtohu që mbushja e llogarisë ka limite. Për më shumë informacion për limitet shko këtu

Llogaria ime EasyPay!

Pse duhet Llogaria Ime?

  • Paguan faturat kudo që ndodhesh;
  • Kontrollon balancën  e llogarisë 24/7 që të mos e lësh asnjëherë bosh.

Ndërkohë që ne verifikojmë të dhënat tuaja, ju filloni të paguani.