Kujdesi ndaj klientit

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

Për çfarë ke nevojë, nëse ke probleme me pagesën, ishte e pasuksesshme, nuk po mbush dot llogarinë EasyPay apo ke probleme me balancën?

Për të gjitha këto apo të tjera, shko tek Kontakti dhe na telefono pa hezituar.

Kujdesi ndaj klientit tek EasyPay është 12/6, pasi ne duam që ju të keni shërbimin më të mirë, t’ju japim 100% siguri dhe besueshmëri dhe në fund t’ju bëjmë të lumtur.

Ekperienca juaj është prioriteti ynë!