Blog

 • Gëzuar 1 Qeshorin! Të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve me 0 komision!

  Në nder të festës së fëmijëve, të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve që paguhen nëpëmjet aplikacionit EasyPay, do të jenë me 0 komision! Oferta do të jetë e vlefshme përgjatë gjithë Qershorit, muajit të fëmijëve.   Pagesa direkt nga aplikacioni EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në […]

 • Tirana Photo Festival 2019, më 8-15 Tetor 2019, Muzeu Historik Kombëtar

  Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Tirana Photo Festival 2019, do të zhvillohet nga 8-15 Tetor 2019, tek Muzeu Historik Kombëtar në Tiranë. Një ftesë e ngrohtë për të gjithë të apasionuarit pas fotografisë : “Ne besojmë se gjithë fotografëve, dhe të apasionuarve të fotografisë […]

 • Ritfolk Reunion – Rikthim surprizë në muzikë i grupit lengjendar “Ritfolk”

  Një rikthim surprizë mbas gati dy dekadash i një ndër grupeve më të pëlqyera të viteve ’90, grupit Ritfolk (Altin Goci dhe Saimir Braho). Më 8 Qershor tek Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse Tiranë, Ritfolk, mirëpret të gjithë dashamirësit e muzikës së tyre për të ndarë me ata momente emocioni, dashurie dhe nostalgjie!   Ritfolk është […]

 • Jeni gati për Turtle Fest 8 edhe këtë vit? Bileta ndodhet vetëm një clik larg

  Kemi kënaqësinë të prezantojmë për të tretin vit radhazi biletat edicionit të 8 të  Turtle Fest mundësuar nga EasyPay ekskluzivisht online në turtle-fest.com ose në të gjitha pikat e shitjes në Shqipëri: bit.ly/epbileta Në datat 26, 27, 28 Korrik ju presim të krijojmë sëbashku emocione dhe kujtime të reja në natyrën e jashtëzakonshme të shtëpisë sonë të përvitshme, Drimadhesit.- Një ftesë […]

 • Shërbimi më i ri në EasyPay – Ujësjellës Kanalizime Shkodër

  Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare, për t’ju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin. Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Shkodër  mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona. Për të gjithë klientët tanë të cilët kryejnë pagesat e […]

 • EasyPay pjesëmarrëse në EU4Tech Investment Forum 2019

  Javën e kaluar morëm pjesë në finalizimin e EU4Tech Investor Readiness Programme, si një nga kompanitë e përzgjedhura nga Ballkani Perëndimor. Patëm mundësinë të prezantonim EasyPay përpara investitorëve nga i gjithë rajoni dhe të merrnim feedback pozitiv nga të gjithë pjesëmarrësit.     Çfarë është EU4Tech Investment Forum? EU4Tech Investment Forum është një forum i […]