Blog

 • Bashkëpunimi më i ri i EasyPay me Hospitality and Tourism Academy

  Ju prezantojmë me partnerin tonë më të ri Hospitality and Tourism Academy, e cila ofron kurse të formimit profesional, kurse online dhe trajnime e konsulencë për bizneset në fushën e Hoteleri Turizmit. Hospitality and Tourism Academy është një qëndër profesionale e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë, për të rinj ambiciozë në […]

 • Albanian Women in Business Mission në Amsterdam

  Më 4 dhe 5 Nëntor  u zhvillua Women in Business Mission, organizuar nga Ambasada Hollandeze në Shqipëri dhe Ambasada Shqiptare në Hagë, ku EasyPay u përzgjodh me përfaqësimin e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese, krahas znj. Milva Ikonomi, delegateve të tjera sipërmarrëse të suksesshme etj.                   […]

 • E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan me EasyPay

  Rrjetit të ujësjellësave në Shqipëri që bashkëpunojnë me EasyPay i bashkohet Elbasani! Nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan. Të gjithë qytetarët në Elbasan tashmë kanë mundësinë të paguajnë faturat e ujit direkt nga aplikacioni EasyPay. Gjithashtu ata kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Elbasan t’i […]

 • E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë me EasyPay

  Dëshirojmë t’ju informojmë që nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë. Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay në kohë reale, ose fizikisht në një nga pikat tona të shitjes! Të gjithë qytetarët e Krujës […]

 • Monster Trucks Show, më 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”

  Bëhuni gati! Për herë të parë në Shqipëri vjen Monster Trucks Show, një shfaqje unike, plot adrenalinë për t’u shijuar nga publiku Shqiptarë më datë 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”. Çfarë është Monster Trucks Show? Monster Trucks është një shfaqje live e tejmbushur me aksion, ku pilot të klasit botëror tregojnë aftësitë e tyre […]

 • CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri

  Aksent Business Consulting dhe kompania lider e Neuromarketingut ne Itali Ottosunove sjellin CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri me fokus në botën e biznesit dhe komunikimit. CERTAMENTE i ka fillimet e saj në Itali në vitin 2016 dhe që nga ajo kohë është kthyer në një nga ngjarjet më prestigjoze të kësaj […]