Blog

 • Fishekzjarre ofertash në EasyPay nga DigitAlb!

  Festojmë së bashku në EasyPay, 15 vjet DigitAlb me superoferta! Paguani abonimin tuaj të preferuar me EasyPay dhe përfitoni deri në 5000 LEKË ULJE. Klientët e rinj kanë mundësinë të përfitojnë dekoderat FALAS ose Flybox duke filluar nga 50% ULJE! Kujdes! Ofertat e mëposhtme janë të vlefshme deri në 15 Korrik! Përfitoni në EasyPay nga ofertat e DigitAlb Zgjidhni paketën tuaj të preferuar […]

 • Maratona Tiranës 4, më 13 Tetor 2019 – Regjistrohu online me EasyPay

  Maratona e Tiranës rikthehet me datë 13 Tetor 2019 në edicionin e saj të 4-të. Me një pjesëmarrje të moshave të ndryshme nga shumë vende të ndryshme të botës, ky event mund të cilësohet si eventi më i madh sportiv i kryeqytetit dhe jo vetëm. Këtë e tregon edhe pjesëmarrja e 2500 vrapuesve nga shumë […]

 • Linda Shomo, anëtarja më e re e bordit të Innovation Nest

  Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay është anëtarja më e re e bordit të Innovation Nest, rrjetit të parë në Shqipëri me Business Angels nga i gjithë Ballkani që ka për synim mbështetjen e ideve të reja teknologjike në rajon. Më shumë rreth Innovation Nest: Innovation Nest është një Rrjet me Business Angels nga i gjithë Ballkani […]

 • Linda Shomo në ‘Argument’: Inovacioni është në radhë të parë mendësi!

  Mbrëmjen e së hënës Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay ishte e ftuar në emisionin ‘Argument’ në ScanTV për të ndarë mendimin dhe eksperiencën e saj lidhur me temën e trajtuar: “Sfida Shqiptare e Inovacionit”. Gjithashtu pjesë e panelit të diskutimit ishin të ftuar dhe Fabiola Duro, Drejtuese e Innovation Nest; Kushtrim Shala, […]

 • George Dalaras dhe banda e tij akustike, koncert në Tiranë

  Këngëtari i njohur grek, George Dalaras e priti me shumë kënaqësi ftesën e çmuar për koncertin, që do të organizohet nga “Connext”, mbështetet nga Ambasada Greke në Shqipëri dhe nga Bashkia e Tiranës i cili do të mbahet më 26 qershor në skenën e Amfiteatrit të ri, në Tiranë. George Dalaras, do të japë një […]

 • “Hapësira e Një Ëndrre” nga Alban Skënderaj, 19 Qershor në Prishtinë

  Alban Skenderaj vjen sërish me një koncert madhështor “Hapësira e Një Ëndrre”, këtë herë në Prishtinë – 19 Qershor, Salla 1 Tetori! Biletat mund t’i gjeni online me EasyPay në www.pentagrami.al ose tek pikat EasyPay të autorizuara për bileta: bit.ly/epbileta Një ënderr që bëhet realitet. Kemi shumë kohe që punojmë për këtë koncert dhe më në fund jemi të lumtur […]