Partnerët

Bëhu partner me EasyPay!

Pranoni pagesa online, që t’u shërbeni klientëve tuaj më mirë, më shpejt dhe t’u tregoni që ju kujdeseni për ta.

 

 

 

Pse të bëhesh partner me EasyPay?

  • Eksperienca si përdorues është fantastike.
  • Platforma është nga më të besueshmet në treg, e përshtatur në web dhe mobile e nuk është komplekse. Ne i bëjmë gjërat më të thjeshta!
  • Integrim të menjëhershëm! Ne integrohemi direkt me sistemet tuaja ekzistuese pa qënë nevoja të bëni ndryshime. Jo vetëm kaq, por ne mund ta modifikojmë sipas nevojave tuaja shumë lehtë dhe me eficence të plotë, si dhe ju ofrojmë APIs.

Ne duam t’ju ndihmojmë të zhvilloni dhe zgjeroni biznesin tuaj! Mos hezito, na kontakto tek marketing@easypay.al

Për më shumë informacion për EasyPay API-s , kontakto me ekpertët tanë të integrimit tek it@easypay.al