Si të Regjistrohesh

Për të kryer pagesa me EasyPay, ju mund të regjistroheni duke shkarkuar aplikacionin tonë falas që mundësohet në platformat Android, iOS dhe Windows ose nëpërmjet web.

Hapat për Regjistrimin në celular/ kompjuter:

 1. Vendosni emrin e përdoruesit dhe adresën e-mailit dhe klikoni Regjistrohu.
 2. Një fjalëkalim i përkohshëm do të dërgohet në adresën tuaj të e-mailit.
 3. Pasi të kopjoni fjalëkalimin e përkohshëm, rikthehuni në llogarinë tuaj. Vendosni emrin e përdoruesit, fjalëkalimin e përkohshëm dhe klikoni Hyr.
 4. Do t’ju kërkohet të ndryshoni fjalëkalimin e përkohshëm (fjalëkalimi i vjetër). Përpara se të ndryshoni fjalëkalimin, lexoni me kujdes rregullat për formatin e fjalëkalimit.
 5. Vendosni fjalëkalimin e vjetër, të ri dhe pasi keni konfirmuar, klikoni Ndrysho.
 6. Vendosni të dhënat personale të kërkuara, numrin tuaj të celularit dhe klikoni Konfirmo.
 7. Më pas do të merrni një sms i cili verifikon numrin tuaj të celularit.
 8. Vendosni kodin e konfirmimit që vjen me sms, një fotografi të kartës suaj të identitetit ose pasaportës dhe klikoni Ngarko.
 9. Pranoni Termat dhe Kushtet dhe klikoni Regjistrohu.

Çfarë ju duhet?

 • Një Smartphone për të shkarkuar aplikacionin falas në celular
 • Kompjuter ose laptop për t’u regjistruar në: login.easypay.al
 • Kartë identiteti / pasaportë