Shërbimet

Sticky4

Ne tek EasyPay e dimë sa e ngarkuar është jeta juaj dhe prandaj mundohemi tu’a thjeshtësojmë. Tani ju mund te paguani faturat tuaja nëpërmjet celularit ose online, thjesht, shumë shpejt dhe me siguri maksimale.

Shërbimet EasyPay përfshijnë:

  • Transferta Parash
  • Pagesat e faturave të dritave dhe të ujit
  • Rimbushje dhe pagesa e faturave të celularit, për veten, familjen apo dhe miqtë tuaj
  • Pagesa e gjobave të makinës edhe pse në ju urojmë të mos merrni gjoba asnjëherë
  • Pagesa e Taksave të Bashkisë Tiranë
  • Abonimin ose rinovimin në platformën dixhitale TV
  • Pagesa e faturave të Kopshteve/Çerdheve të fëmijëve tuaj
  • Pagesat e internetit
  • Donacione të ndryshme si dhe blerje produktesh komerciale
  • Bileta (Fizike & Online)

Ne gjithashtu po punojmë të rrisim numrin e shërbimeve tona në menyrë që të jemi pranë jush gjithë kohës.

EasyPay krijojmë lehtësi!