Abonimet

Akoma mendon të shkosh tek dyqani Digitalb? Mos harxho kohën, përdor llogarinë EasyPay!

Si të abonoheni apo rimbushni kartën tuaj smart?

Nga celulari:

 • Hyni tek llogaria EasyPay dhe zgjidh shërbimin Digitalb
 • Kliko tek Bli produkt dhe zgjidh paketën që dëshiron
 • Vendos numrin e kartës smart dhe numrin e celularit dhe kliko Nis
 • Konfirmo transaksionin duke klikuar Paguaj

Online:

 • Hyni tek llogaria EasyPay dhe kliko Digitalb
 • Kliko këtu dhe zgjidh mënyrën e pagesës
 • Vendos detajet tuaja siç të kërkohen
Tek agjentët EasyPay:
 • Jepini agjentit numrin e kartës smart dhe numrin e celularit
 • Agjenti EasyPay ju jep mandat pagesën me firmë dhe vulë
 • EasyPay ju dërgon e-mail/sms që pagesa u krye me sukses
 • Karta juaj smart është mbushur automatikisht
Për info të mëtejshëm, na kontaktoni tek info@easypay.al