Transfero Para me Ria

Transferta parash Ria me Komisionet më të ulëta në treg

Ria është kompania e tretë në botë për transfertat e parave, themeluar që prej vitit 1987. Misioni i Ria-s është të sjellë më pranë familjen, miqtë dhe biznesin në çdo cep të botës, duke ofruar tarifa të leverdisshme që bëjnë më të lehtë transferimin e parave për këdo, pavarësisht mundësive ekonomike.

Ria vjen në Shqipëri nëpërmjet rrjetit të pikave EasyPay, me mbi 420 vendndodhje në të gjithë vendin. Pikat tona janë të dallueshme kudo që të lexoni ‘Ria’ apo ‘EasyPay’. Këtu mund të gjeni pikën EasyPay-Ria më pranë jush: www.easypay.al/vendodhja-e-agjenteve-easypay


Jemi krenarë që Ria fitoi çmimin ‘Shërbimi më i mirë për klientin’ për vitin 2017, akorduar nga Center World Awards, kjo edhe për faktin që përveç shërbimit të shpejtë, të sigurtë e miqësor, ne operojmë me orare fleksibël, edhe pas orarit zyrtar të mbylljes së bankave apo gjatë ditëve të pushimeve zyrtare. Ju ftojmë të ndiqni videon prezantuese të Ria Money Transfer, sjellë në Shqipëri nga EasyPay, partner zyrtar.

NE PREMTOJMË QË OPEROJMË ME KOMISIONET MË TË LIRA NË TREG, MEGJITHATË JU MUND T’I LLOGARISNI EDHE VETË KËTU.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________

Oferta aktive:

Britani e Madhe

Gjermani

Belgjikë

Itali

Hollandë

Luksemburg

Suedi

SH.B.A.

Kur zgjedh Ria ke zgjedhur:

  • Komisionet më të ulëta në treg
  • Besim dhe Siguri
  • Shpejtësi në Transfertë
  • 30 Vite Përkushtim dhe Eksperiencë
  • Shtrirje në 150 shtete të Botës
  • Më shumë se 350 mijë vendndodhje

 

Termat dhe Kushtet

riaforweb