Utilitetet

Çlirohuni nga rradhët e gjata dhe kamat-vonesat! Paguani me EasyPay!

Ne e dimë që nuk keni kohë të prisni në rradhë për të paguar faturat e ujit, të dritave apo internetit. Pagesa direkte nga telefoni celular apo kompjuteri është opsioni më i arsyeshëm. Ju mund t’i paguani në çdo moment, në kohë duke shmangur në këtë mënyrë kamat-vonesat.

Ne jemi këtu t’ua bëjmë jetën më të lehtë. Pagesa me EasyPay është e shpejt, e thjesht dhe e sigurt.

Nëse dëshironi të dini më shumë si t’i paguani faturat shkoni tek Fatura e dritave dhe ujit ose Fatura e internetit dhe e celularit