Pagesa e Kopshteve/Çerdheve

Koha juaj është e limituar dhe duhet të paguani faturat e kopshtit/çerdhes për të vegjëlit tuaj? Zgjidhja është shumë e lehtë me EasyPay!

Pagesat tashmë mund t’i kryeni direkt nëpërmjet aplikacionit EasyPay ose në rrjetin e pikave tona që ndodhen në të gjithë Shqipërinë.

Hyni në aplikacion dhe zgjidhni shërbimin Kopshtet/Çerdhet:

– Përzgjidhni metoden e kërkimit (Kod Klienti ose Nr. dokumenti)
– Shfaqja e detyrimit
– Konfirmimi i pagesës

Faturë e paguar, prindër të gëzuar!

EasyPay – Krijojmë lehtësi!