Kontakti

Vendosni të dhënat në kutitë e kontaktit më poshtë dhe informacioni do shfaqet në komputerat tanë sa hap e mbyll sytë, dhe është shumë më e shpejtë se ta nisesh më postë. Ja vlen ta provosh, mos ngurro.

Ne do të përgjigjemi në pak minuta.

 • Ne jemi ketu

 • Na shkruaj

Nese preferon ta cosh me poste:

  • Adresa:
   Rr. “Ismail Qemali”
   Objekti Nr. 30, Hyrja 7, Kati 3,
   Tiranë, Shqipëri

  • Tel:
   +355 4 2 264 982
   +355 4 450 0733
   +355 69 40 22 244
   +355 68 40 71 130

  • skype-ico

  • Skype ID:
   info.easypay