Tarifat & Limitet

Ne tek EasyPay duam jemi të qartë dhe transparentë me ju!

Ne kemi hequr çdo kosto të panevojshme regjistrimi dhe mirëmbajtja e llogarisë është falas, pa tarifa vjetore!

Për t’u njohur më mirë me tarifat, kliko këtu.

Ne kemi përcaktuar gjithashtu limitet e transaksioneve në përputhje me rregulloren e EasyPay si dhe atë të Bankës së Shqipërisë.

Per t’u njohur më mirë me limitet e transaksioneve, kliko këtu.

EasyPay monitoron dhe vendos promovimin tuaj nga një nivel tek tjetri, dhe ju njofton nëse ju kapërceni limitet maksimale ditore apo vjetore.